Tervetuloa Kestävät elintarvike- ja ruokapalveluhankinnat -webinaariin 16.2.2024!

Webinaarin tiedot.

Tule mukaan FUSILLI-hankkeen webinaariin, jossa puhumme kestävistä elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoista erityisesti strategisesta näkökulmasta. Webinaari on tarkoitettu erityisesti matkailu-, majoitus-, ja ravintola-alan ammattilaisille. Ilmoittaudu 15.2. klo 12.00 mennessä!

Kestävät elintarvike- ja ruokapalveluhankinnat -webinaari 16.2.2024 klo 9.00–10.30

Webinaarissa käsitellään elintarvike- ja ruokapalveluhankintoja strategisesta näkökulmasta ja opitaan miten hankinnan keinoin voidaan edistää organisaation kestävyys- ja vastuullisuustavoitteita. Sivuamme myös ruuan hiilijalanjälkilaskentaa, luonnon monimuotoisuuden edistämistä ruokahankinnoissa sekä ajankohtaisia muuttuvan maailmantilanteen luomia haasteita, mm. huoltovarmuutta ja ruuan hinnan nousua.

Näitä teemoja kanssamme avaa erityisasiantuntija Auli Väänänen maa- ja metsätalousministeriön Ruokaosastosta. Tilaisuuden vetää TAMKin palveluliiketoiminnan lehtori, FUSILLI-hankkeen asiantuntija Sanna Luoto.

Tilaisuudesta on tehty tallenne, joka on nähtävissä kahden viikon ajan, 28.3.2024 asti. 

Ilmoittautuminen on sulkeutunut 15.2. klo 12.00. Zoom-linkki lähetetään myöhemmin tuni.fi-päätteisestä sähköpostiosoitteesta.