Kysely

Tuoreita sipuleita ja kaaleja kauppahallin tiskillä.
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Kutsumme kaikki tamperelaiset mukaan luomaan kaupunkiimme kestävää ruokajärjestelmää. Vastaamalla FUSILLI-kyselyyn autat meitä tässä työssä. Kysely on avoinna 16.6.2024 asti, vastaamiseen menee viitisen minuuttia. Alta löydät linkin kyselyyn. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme kaksi 4 hengen leffalippupakettia.

Rakennamme FUSILLI-hankkeessa kestävää tamperelaista ruokajärjestelmää ja toivomme, että vastaat kyselyymme. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia ja arvomme yhteystietonsa jättäneiden kesken kaksi 4 hengen leffalippupakettia. Kysely on avoinna Zeffi Survey -palvelussa 16.6.2024 saakka. Selvitämme kyselyllä yli 15-vuotiaiden kaupunkilaisten käsityksiä kestävän ruokajärjestelmän teemoista: ruokavalinnat, ruoan alkuperä, kaupunkiviljely ja tulevaisuuden kestävä hyvinvointi.

Vastaamaan pääset tästä linkistä: https://zef.fi/s/svbphviw/

Miten toteutamme tutkimuksen?

Kartoitamme näkemyksiäsi kyselylomakkeella. Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa osallistumisesi tutkimukseen koska tahansa. Osallistumisen peruuttaminen ei estä siihen asti kerättyjen tietojen käyttämistä tutkimuksessa. Tutkimukseen osallistumisesta ei makseta palkkiota, mutta voit halutessasi osallistua vastaajien kesken järjestettävään arvontaan jättämällä yhteystietosi.

Kyselylomakkeella kerätään ainoastaan epäsuoria tunnistetietoja: ikä, sukupuoli, koulutustausta, ammatillinen status, asumismuoto, postinumero, samassa taloudessa asuvien ihmisten lukumäärä. Arvonnassa antamiasi henkilötietoja ei voida yhdistää tutkimusaineistoon. Teistä kerättyä tietoja käsitellään luottamuksellisesti EU:n tietosuoja-asetuksen ja Suomen tietosuojalain edellyttämällä tavalla. Tietoja ei anneta tutkimuksen ulkopuolisille henkilöille.

Miten käytämme kyselytuloksia?

Käytämme tutkimusaineistoa kestävän ruokajärjestelmän kehittämisen toimenpidesuunnitelmassa Tampereen alueella. Aineistoa voidaan hyödyntää myös tieteellisessä tutkimuksessa, opinnäytetöissä ja koulutus- ja opastusmateriaaleissa.

Projekti saa rahoitusta Euroopan unionin tutkimuksen ja innovoinnin Horisontti 2020 -puiteohjelmasta (rahoitussopimus nro 101000717). Hankkeen kesto on 2021–2024.

Lisätietoja tutkimuksesta

Elina Pulliainen
Ilmasto- ja ympäristöpolitiikan yksikkö, Tampereen kaupunki
elina.pulliainen@tampere.fi, 040 1828773

Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere