Kysely

Tuoreita sipuleita ja kaaleja kauppahallin tiskillä.
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Kutsumme kaikki tamperelaiset mukaan luomaan kaupunkiimme kestävää ruokajärjestelmää. Vastaamalla FUSILLI-kyselyyn autat meitä tässä työssä. Kysely on nyt avoinna 4.12.2022 asti, vastaamiseen menee kymmenisen minuuttia. Alta löydät linkit suomen- ja englanninkielisiin kyselyihin. Vastanneiden kesken arvomme Villa Sofian kasvisruokakokkauskursseja.

Kiitos kaikille kestävään ruokajärjestelmään kyselyyn vastanneille! Kyselyyn vastasi huimat 320 ihmistä. Kyselyn tuloksia käytämme hyväksi FUSILLI-hankkeen toimenpiteiden suunnittelussa sekä Kestävän ruokajärjestelmän toimintasuunnitelman laatimisessa Tampereen kaupungille. Kerromme lisää tuloksista mm. hankkeen kanavissa.

Arvonnan voittajat on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

 ****

Kysely kaupunkilaisille kestävistä ruokavalinnoista

Rakennamme FUSILLI-hankkeessa kestävää tamperelaista ruokajärjestelmää. Hienoa, että käytät ajastasi noin 10 minuuttia ja vastaat kyselyymme! Kysely on avoinna Zeffi Survey -palvelussa (KYSELY ON SULKEUTUNUT). Selvitämme yli 15-vuotiaiden kaupunkilaisten käsityksiä kestävän ruokajärjestelmän teemoista: ruokavalinnat, ruoan alkuperä, kaupunkiviljely ja tulevaisuuden kestävä hyvinvointi.

Miten toteutamme tutkimuksen?

Kartoitamme näkemyksiäsi kyselylomakkeella. Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa osallistumisesi tutkimukseen koska tahansa. Osallistumisen peruuttaminen ei estä siihen asti kerättyjen tietojen käyttämistä tutkimuksessa. Tutkimukseen osallistumisesta ei makseta palkkiota, mutta voit halutessasi osallistua vastaajien kesken järjestettävään arvontaan jättämällä yhteystietosi.

Kyselylomakkeella kerätään ainoastaan epäsuoria tunnistetietoja: ikä, sukupuoli, koulutustausta, ammatillinen status, asumismuoto, postinumero, samassa taloudessa asuvien ihmisten lukumäärä. Arvonnassa antamiasi henkilötietoja ei voida yhdistää tutkimusaineistoon. Kerättyä tietoa käsitellään luottamuksellisesti EU:n tietosuoja-asetuksen ja Suomen tietosuojalain edellyttämällä tavalla. Tietoja ei anneta tutkimuksen ulkopuolisille henkilöille.

Miten käytämme kyselytuloksia?

Käytämme tutkimusaineistoa kestävän ruokajärjestelmän kehittämisen toimenpidesuunnitelmassa Tampereen alueella. Aineistoa voidaan hyödyntää myös tieteellisessä tutkimuksessa, opinnäytetöissä ja koulutus- ja opastusmateriaaleissa.

FUSILLI-hankkeen ja tämän tutkimuksen rahoittaa EU:n tietoa, tutkimusta ja innovointia tukeva Horizon2020-ohjelma.

Lisätietoja tutkimuksesta:

Elina Pulliainen
Ilmasto- ja ympäristöpolitiikan yksikkö, Tampereen kaupunki
elina.pulliainen@tampere.fi, 040 1828773

Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere