TAMK

TAMKin kyltti sinistä taivasta vasten.

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) on monialainen ja arvostettu kouluttaja, työelämän kehittäjä ja yhteistyökumppani. Vaikuttavuutemme näkyy erityisesti Pirkanmaalla, mutta myös kansallisesti ja kansainvälisesti. Catering Studiomme on moneen muuntuva oppimisympäristö opiskelijoille, yrityksille ja yhteisöille, ja se toimii living labina myös FUSILLI-hankkeessa.

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa kohtaavat TAMKin asiantuntijoiden osaaminen, opiskelijoiden tuoreet ideat ja kumppaneiden kehittämistarpeet.

TAMKista saat osaavan kumppanin yrityksen liiketoiminnan ja työyhteisön kehittämiseen. Käytössäsi on laaja asiantuntijaverkostomme sekä idearikkaita opiskelijoita. Meillä on yli 10 000 opiskelijaa, joista kaikki ovat innovaattoreita. Opetus-, hanke- ja kehittämistehtävissä toimii yli 800 henkilöä.

Monipuolinen TAMK Catering Studio

TAMK Catering Studio on restonomiopiskelijoidemme oppimisympäristö, joka tarjoaa tapahtumia ja palveluita niin korkeakouluyhteisön sisällä kuin ulkopuolisillekin toimijoille. Palvelutarjontaamme kuuluvat muun muassa erilaiset viini- ja ruokakurssit, ruokateemapäivät ja tarjoilun järjestäminen erilaisiin tilaisuuksiin.

Catering Studio toimii living labina ruokapalveluiden kehittämistyössä – olipa kyseessä tuotekehitys, maistelutilaisuus, koeillallinen, viini- tai ruokakurssi, työpaja, pop up -ravintola tai vaikkapa tulevaisuuden ruoka.

Olemme mukana myös hankkeissa ja kokeiluissa, joissa kehitetään Särkänniemen elämyspuiston tarjoamia ruokapalveluita ja lähiruuan tarjontaa yhdessä tuhansien elämyspuistossa vierailevien kanssa.

Vahvistamme ruokajärjestelmiä myös kansainvälisesti. Teemme eurooppalaista yhteistyötä, jossa living labit toimivat avoimina innovaatioympäristöinä ruoan tuotannon, jalostuksen, jakelun, prosessoinnin, kulutuksen, ruokahävikin ja jätteen parissa toimiville yrityksille ja yhteisöille. FUSILLI-hanke on tästä oivallinen esimerkki.

Tutustu living lab -toimintaamme ja tule mukaan!

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat monialaisen Tampereen korkeakouluyhteisön. Tutkimuksen ja opetuksen painopisteitä ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta.

Lisätiedot:
Mikael Lindell
Tampereen ammattikorkeakoulu
mikael.lindell@tuni.fi

Mikael Lindell