AhlmanEdulla tapahtuu: kompostointityöpaja 8.8.2022 ja hävikki-illallinen 9.9.2022 − tervetuloa!

Käsi pitelee multaista vihannesta, taustalla syksyinen pelto.

AhlmanEdu järjestää monipuolisia ja kiinnostavia tapahtumia viehättävässä miljöössä. Syyskuussa on luvassa mm. hävikki-illallinen ja kompostointityöpaja. Ilmoittaudu mukaan!

9.9.2022 klo 18.00
Hävikki-illallinen Ahlman Edulla

Ympäristöjärjestö Dodo ry:n Kaikki käyttöön -hanke, FUSILLI-hanke ja Ravintola Kajo tarjoilevat AhlmanEdulla hävikkiteemaisen illallisen pe 9.9.2022 klo 18.00.

Neljän ruokalajin menun loihtivat Ravintola Kajon visionäärit Vellu ja Teemu, jotka hyödyntävät illalliskokonaisuudessaan AhlmanEdun puutarhan ja tilakokonaisuuden sivuvirtoja ja hävikkiä. Upeita makuelämyksiä Vellun ja Teemun kanssa toteuttavat AhlmanEdun ravintola- ja cateringalan opiskelijat. Illan menu on kasvispohjainen ja mahdollista toteuttaa myös vegaanisena. Osallistu mukaan huikealle makumatkalle ja varaa paikkasi: myynti@ahlman.fi / 050 3833 944. Katso tapahtuman tarkemmat tiedot Ahlman Edun verkkosivulta.

 

8.9.2022 klo 16.0019.30
Kompostityöpaja: Kaikki käyttöön x FUSILLI

Kompostoidaan AhlmanEdulla! Tutustu käytännönläheisen kompostityöpajan siivin maaperän eliöiden, ravintoverkkoon ja luonnollisen ravinnekierron maailmaan. AhlmanEdun projektiasiantuntijat Oskari Pikkarainen ja Dora Tkalec opastavat bioaktiivisen kompostoinnin periaatteita työpajassa. Oskarin ja Doran opit pohjaavat maaperäbiologi Elaine Inghamin Soil Food Web -menetelmään.

Kompostityöpajan ohessa tarjoillaan herkullinen hävikki-illallinen. Hävikit ja lisukkeet illalliseen AhlmanEdun tilapuodista, keittiöiltä ja puutarhalta. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Dodo ry:n ja FUSILLI-hankkeen kanssa. Tapahtuma on osa FUSILLI-hankkeen Tampere Living Labin Food Club -toimintaa ja Dodo ry:n Kaikki Käyttöön -hävikkiruokahanketta, joka järjestetään Maa- ja Metsätalousministeriön ruokaviraston tuella. Tapahtuma on maksuton. Lisätiedot Ahlman Edun verkkosivuilla.

 

 

Kuva: Kristina Paukshstite, Pexels