Kysely kaupunkilaisille kestävistä ruokavalinnoista - vastaamalla autat meitä kehittämään tamperelaista ruokajärjestelmää

Tuoreita sipuleita ja kaaleja kauppahallin tiskillä.
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Kutsumme kaikki tamperelaiset mukaan luomaan kaupunkiimme kestävää ruokajärjestelmää. Vastaamalla FUSILLI-kyselyyn autat meitä tässä työssä, vastaaminen vie kymmenisen minuuttia. Kyselyyn vastanneiden kesken arvomme Villa Sofian kasvisruokakokkauskursseja.

Olemme kiinnostuneita juuri sinun näkemyksistäsi!

Rakennamme FUSILLI-hankkeessa kestävää tamperelaista ruokajärjestelmää. Hienoa, että käytät ajastasi noin 10 minuuttia ja vastaat kyselyymme! Kysely on avoinna Zeffi Survey -palvelussa. Selvitämme yli 15-vuotiaiden kaupunkilaisten käsityksiä kestävän ruokajärjestelmän teemoista: ruokavalinnat, ruoan alkuperä, kaupunkiviljely ja tulevaisuuden kestävä hyvinvointi.

Miten toteutamme tutkimuksen?

Kartoitamme näkemyksiäsi kyselylomakkeella. Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa osallistumisesi tutkimukseen koska tahansa. Osallistumisen peruuttaminen ei estä siihen asti kerättyjen tietojen käyttämistä tutkimuksessa. Tutkimukseen osallistumisesta ei makseta palkkiota, mutta voit halutessasi osallistua vastaajien kesken järjestettävään arvontaan jättämällä yhteystietosi.

Toteutamme tutkimuksen anonyymisti emmekä kerää henkilötietoja. Arvonnassa antamiasi henkilötietoja ei voida yhdistää tutkimusaineistoon.

Miten käytämme kyselytuloksia?

Käytämme tutkimusaineistoa kestävän ruokajärjestelmän kehittämisen toimenpidesuunnitelmassa Tampereen alueella. Aineistoa voidaan hyödyntää myös tieteellisessä tutkimuksessa, opinnäytetöissä ja koulutus- ja opastusmateriaaleissa.

FUSILLI-hankkeen ja tämän tutkimuksen rahoittaa EU:n tietoa, tutkimusta ja innovointia tukeva Horizon2020-ohjelma.

Lisätietoja tutkimuksesta:

Elina Pulliainen
Ilmasto- ja ympäristöpolitiikan yksikkö, Tampereen kaupunki
elina.pulliainen@tampere.fi, 040 1828773

Tästä pääset vastaamaan kyselyyn Zeffi Survey -palvelussa. 

Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere