Tule nauttimaan planetaarista ruokavaliota mukailevia annoksia TAMKiin 20.4.2022!

Kolme nuorta naista kokkaa opetuskeittiössä.

Tampereen ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijoiden ja FUSILLI-hankkeen planetaarista ruokavaliota noudattavan lounastapahtuman valmistelu etenee jo täyttä vauhtia! Planetaarisessa ruokavaliossa syödään vihanneksia, hedelmiä, pähkinöitä ja palkokasveja nykyistä reilusti enemmän, kun taas eläinperäisten ruoka-aineiden ja sokerin osuutta vähennetään olennaisesti. Ruoan terveellisyys, ekologinen kestävyys ja globaali ruokaturva ovat haasteita, joita ruokavaliolla voidaan ratkaista.

Keskiviikkona 20.4.2022 Campusravitassa toteutettavassa tapahtumassa on tarjolla mitä maittavampia planetaarista ruokavaliota mukailevia lounasannoksia niin vegaaneille kuin sekasyöjille. Lisäksi paikan päällä on mahdollista tutustua planetaarisen ruokavalion saloihin ja päästä haastamaan itseään aiheeseen liittyvien leikkimielisten kilpailuiden parissa.

Tervetuloa nauttimaan herkullista erikoislounasta keskiviikkona 20.4.2022 kello 10.30–15 Campusravitan G-linjastolla, Tampereen ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Kuntokatu 3, Tampere).

Planetaarisen ruokavalion mukainen ruoka-annos valkoisella lautasella.