Ruokavalinnat – mitä väliä? Tule Sampolaan luennolle tai striimin ääreen 22.3.2023 klo 17.00–18.30

Kauppahallitunnelmia ja päällä tekstiä Hiilineutraaleja tekoja -luennosta.

Markus Vinnari Helsingin yliopistosta ja Katri Korpunen Venneriltä kertovat, miten tehdä kestäviä ja terveellisiä ruokavalintoja. Tule Sampolaan 22.3.2023 klo 17.00–18.30 kysymään ruoasta. Osallistujille on luvassa pullaa ja reseptivihko!

Miten lisätä kasvisten käyttöä? Miksi minun pitäisi kiinnostua kasvisruoasta? Mikä vaikutus ruokavalinnoilla on maapallolle? Tervetuloa luennolle Sampolaan tai striimin ääreen oppimaan ruoasta ja ruokavalinnoista!

Markus Vinnari Helsingin yliopistosta johdattaa meidät kestävän kehityksen ja ruokakysymyksen pariin. Ravitsemisasiantuntija Katri Korpunen Venneriltä kertoo käytännön vinkkejä, miten lisätä kasviksia omaan ruokavalioon. Lyhyiden luentojen jälkeen keskustellaan yhdessä. Illan juontajana toimii toimittaja Janica Brander. Kaikki osallistujat saavat kotiin vietäväksi Vennerin laatiman reseptivihon sekä kauppalistan.

Luentoa voi seurata myös striimin kautta

Pullatarjoilu kaikille keskustelijoille! Luento-osuus striimataan ja sitä voi seurata Tampereen työväenopiston Youtube-kanavalla.

Keskustelua ei striimata, joten tervetuloa kysymään asiantuntijoilta ja juttelemaan muiden kanssa matalalla kynnyksellä.

Luento on osa Tampereen kaupungin Hiilineutraaleja tekoja -luentosarjaa, joka järjestetään yhteistyössä Tampereen seudun työväenopiston kanssa. Luentosarja tarjoaa tamperelaisille ja kaikille kiinnostuneille tietoa ja keskustelua arkielämän hiilineutraaleista teoista. Yhteistyössä on myös FUSILLI-hanke. Projekti saa rahoitusta Euroopan Unionin tutkimuksen ja innovoinnin Horisontti 2020 -puiteohjelmasta (rahoitussopimus nro 1010007179).

 

Lisätiedot:
Elina Pulliainen
Tampereen kaupunki
elina.pulliainen@tampere.fi