Syksyn Lähellä! -tapahtuman teemana on lähiruoka terävöitettynä satokaudella, kekrin eli suomalaisen syysjuhlan alkamisella ja ruoan terveysturvallisuudella. Teemoja esittelevät Tampereen Sydänliitto ja Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys.
FUSILLI-hankkeen ständillä jatkamme planetaarisen ruokavalion parissa. Tampereen ammattikorkeakoulun Pipa Company maistattaa lähiluonnon raaka-aineista tekemäänsä tuotetta. Lähellä! -tapahtumassa myös lähituottajat ja kauppahallin yrittäjät esittelevät toimintaansa sekä maistattavat herkullisia lähiruokia.
Löydät tapahtuman myös FUSILLI-hankkeen Facebookista. FUSILLI-hanke, kauppahalli ja Ekokumppanit ovat tapahtuman yhteisjärjestäjiä Facebookissa.
Kestävän ruokakulttuurin tapahtuma löytyy myös Tampereen kaupungin tapahtumakalenterista ja Tampere-päivän ohjelmakartasta.
Savusuolaa -blogin pitäjä Janica Brander juontaa tapahtuman ja haastattelee eri tahoja päivän aikana.
Tervetuloa mukaan – lähelle!
Kuva: Tampereen kauppahalli