TAMKin restonomiopiskelijat tarjosivat planetaarista ruokavaliota noudattelevan illallisen Kestävyys- ja vastuullisuus -seminaarin osallistujille

Iloinen ryhmäkuva TAMKin restonomiopiskelijoista.

TAMKin ensimmäisen vuoden restonomiopiskelijat toteuttivat yhteistyössä FUSILLI-hankkeen kanssa Arene/UNIFI Kestävyys- ja vastuullisuusseminaarin illallisen TAMK Catering Studio Living Labissa 3.11.2022.

Tarjolla oli kasvispainotteinen, planetaarista ruokavaliota noudatteleva menu, joka tuki seminaarin teemaa Working together for a sustainable world. Illalliselle osallistui 40 ammattikorkeakoulun ja yliopiston johtohenkilöä ympäri Suomen.

Värikäs ruoka-annos lautasella.

”Kokemus oli tiimille erittäin positiivinen. Lähes kaikki pääsivät tekemään uusia asioita ja itsekin pääsin mukavuusalueen ulkopuolelle hieman. Tämä tapahtuma toimi hyvänä näkökulmana ehkäpä ruokailun trendeistä ja siitä, mitä asiakkaat haluavat. Vegaanisen fine diningin puute näkyy ainakin tällä hetkellä vahvasti ravintolatarjonnassa ja toivottavasti siihen löydetään tekijöitä ja tapoja tulevaisuudessa”, kertoo tiimin keittiömestari, restonomiopiskelija Kevin Hasselqvist.

Ruoka-annos lautasella.

Värikäs ruoka-annos lautasella.

Jälkruoka-annos lautasella.

Kuvat: Marianna Aalto ja Pilvi Torvinen