Miten sinä haluaisit tuottaa ruokaa Tampereella nyt ja tulevaisuudessa? Tule työpajaan 16.11.2022 klo 17−19!

Mangoldeja kasvamassa mullassa.
Kuva: Markus Spiske, Unsplash

Marjapensaspuistoja, yhteisiä palstoja, vihertäviä kattopuutarhia – mitä kaikkea kaupunkiviljely voikaan olla! Tule kertomaan omista kokemuksistasi ja ajatuksistasi tulevaisuuden tarpeista: ideoidaan yhdessä, miten kaupunkiviljelystä, yhteisöllisestä viljelystä ja kaupunkitilasta voitaisiin saada kaupungissamme entistä enemmän irti. Edistä kanssamme kaupunkiviljelyä Tampereella Frenckellin Auditorion työpajassa!


Lämpimästi tervetuloa Tampereen kaupungin ja FUSILLI-hankkeen järjestämään yhteiseen keskusteluun keskiviikkona 16.11.2022 klo 17−19 Frenckellin Auditorioon (Frenckellinaukio 2, käynti Teatteri Frenckellin sisäänkäynnistä)! Hyödynnämme työpajan antia kestävän ruokajärjestelmän edistämisessä Tampereen kaupungille.

Keskusteluun osallistuaksesi ei tarvitse olla aiheen asiantuntija – riittää, että haluat jakaa omia kokemuksiasi ja ideoida yhdessä tulevaa!
Iltapalaa on tarjolla jo klo 16.30 alkaen. Etäosallistuminen työpajaan ei ole mahdollinen. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse elina.pulliainen@tampere.fi maanantaina 14.11. mennessä. Iltapala on kasvisruokaa – kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista erityisruokavalioista. Kutsua saa myös välittää eteenpäin, jos tunnistat lähipiiristäsi muita aiheesta kiinnostuneita!